Schitterend in Afwezigheid 02Het tweedelige experimentele hiphopalbum 'Schitterend in Afwezigheid' van rapper JUICEISDUNAAM en producer SOMNIAK gaat over een state of mind waarin je er niet bent. Bijvoorbeeld als je in gedachten bent, in je fantasie, of dood. Het concept is losjes gebaseerd op het boek 'Ulysses' van James Joyce, waarin de auteur lange gedachtestromen beschrijft waarin de grenzen tussen realiteit en fantasie onduidelijk worden.

Muzikaal is het album onder andere geïnspireerd door muziek van jaren '80 games, films en tv series zoals Blade Runner en Manhunter. 'Synthesizers klinken nostalgisch en tijdloos, old-school én futuristisch.'

Tekst & productie: JUICEISDUNAAM
Muziek & opname & productie: SOMNIAK
Mixage: SOMNIAK & DELIC
Mastering: ARNO PEETERS & STATINSKI
Artwork: JOSÉ MONTOYA